Farmářské bagety
Farmářské bagety jsou upečeny z těsta, ve kterém je 30 % celozrnné mouky. Jsou lehce voňavé kmínem, nadýchané, s křupavou kůrkou a měkkou, pružnou střídou. Jsou vynikající samotné, ničím neobložené, ale velice vhodné jsou především jako příloha k sýru, uzenému masu, utopencům.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 9 151 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,95 g |
Tuky | 53,04 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete u mě na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2024 10:53
20. 3. 2024 18:17
Odfajknem si vyskúšanie tvojho ďalšieho receptu...
7. 2. 2024 12:00
6. 2. 2024 20:58
6. 2. 2024 11:18
6. 2. 2024 11:17
6. 2. 2024 10:33
6. 2. 2024 10:28
6. 2. 2024 10:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 54 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: voda, sladěnka, mouka celozrnna pšeničná, droždí čerstvé, voda, olej, sůl, mouka hladká, vejce, kmín celý
Farmářské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Mvo
9 názorů