Haše z vepře
Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo kouskem chleba.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 314 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,68 g |
Tuky | 33,02 g |
Vláknina | 26,57 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,52 g |
Sacharidy | 75,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nákup pořídíme u řezníka poměrně levně. Pokud nemáte v okolí řezníka, můžete použít třeba žebra, nebo kousek plecka.
Ve školní družině mi osobně vztah k haši trochu pokazili, tak věřím, že bude chutnat i vám neposkvrněným školní jídelnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 16 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 26 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 30 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 38 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 46 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 52 minutami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: hlava vepřová, mrkev, cibule, celer, koření nové koření, pepř celý, sůl mořská, voda, maso, cibule, mouka hladká, rohlík, vývar masový, kmín drcený, pepř mletý, česnek, majoránka, sádlo
Haše z vepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7Yg
0 názorů