Kulajda podle Radka Davida
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky brambor, přelitou koprovým olejem a ozdobenou čerstvým koprem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 479 kJ / 1 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,97 g |
Tuky | 172,66 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2024 20:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 4 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 14 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 18 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 26 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 34 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 39 minutami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 52 minutami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit zastřená vejce. Podle videa to zvládnete dokonale
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: houby lišky, cibule šalotka, brambory, smetana, vývar zeleninový, víno bílé, olej olivový, olej řepkový, kopr čerstvý, vejce, sůl, pepř mletý
Kulajda podle Radka Davida
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPXpV
1 názor