Likér z aronie
Recept ještě nebyl hodnocenČerný jeřáb neboli aronie je napěchovaný celou řadou vitamínu a působí blahodárně na celou řadu neduhů. Tento likér je velmi snadný a díky alkoholu i dlouho vydrží.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 241 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Černý jeřáb neboli aronie je napěchovaný celou řadou vitamínu a působí blahodárně na celou řadu neduhů. Tento likér je velmi snadný a díky alkoholu i dlouho vydrží.…
Velmi nápaditý dezert na velikonoční svátky, co pobaví děti i dospělé. Malé květináčky jsou vyplněny známými kakaovými sušenkami a krémem z Mascarpone, šlehačky a ovoce.…
Do misky dáme kvasnice a rozmícháme je s 1 ČL cukru. Potom přidáme 2 PL mouky a 2 PL vlahého mléka, promícháme a necháme vykynout. Do misy dáme mouku, přidáme kvásek,…
Vejce a cukry vyšleháme do pěny.Přidáme jogurt, citrónovou kůru, olej a vyšleháme.Do směsi pomalu přimícháme mouku s práškem do pečiva.Nakonec vmícháme aronii nebo…
Aronii opláchneme, dáme do příměřeně velkého hrnce, přisypeme všechen cukr a přidáme velice malé množství vody, aronie pustí šťávu.Chviličku povaříme cca 5 minut a hned…
Bobulky aronie omyjeme, vylisujeme a navážíme si 900-1000 g šťávy, vsypeme dva sáčky želírovacího přípravku a promícháme.Za stálého míchání přivedeme k varu, přidáme…
Hřebíčky povaříme ve vodě 15 minut, poté je vyjmeme. Přidáme omyté aronie a po 5 minutách přidáme ostružiny. Směs ovoce vaříme 5 minut, potom ovoce rozmačkáme šťuchadlem…
Do mixéru dáme na kostičky nakrájený meloun bez peciček, pokrájenou broskev, aronii a led a rozmixujeme. Nalijeme do sklenic, ozdobíme mátou a ledové podáváme. Není…
Tvaroh našleháme s cukrem. Arónii propláchneme a na chvíli podusíme na mírném ohni - jen tak, aby bobulky trochu "povolily". K ovoci přidáme med (případně i rum) a…
Jablka omyjeme, oloupeme, rozčvrtíme, odstraníme jádřince, nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme šťávu. Kdoule omyjeme, oloupeme, rozčtvrtíme, vypeckujeme a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Café Imperial je třicátou nejlegendárnější restaurací na světě: Vyzkoušeli jsme oslavovanou Pohlreichovu kulajdu
Proč si pořídit pomalý hrnec - tipy na nejlepší recepty
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce