Můj bezinkový sirup (za studena)
Recept ještě nebyl hodnocenČerný bez je u nás velmi rozšířený, a tak nic nebrání tomu, abychom využili jemnou chuť jeho květů pro přípravu výborného osvěžujícího sirupu. Připravíme ho zastudena, a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Černý bez je u nás velmi rozšířený, a tak nic nebrání tomu, abychom využili jemnou chuť jeho květů pro přípravu výborného osvěžujícího sirupu. Připravíme ho zastudena, a…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
U máslových croissantů vás může odradit jejich příprava, proto jsme pro vás nachystali jednodušší recept, který sice také zabere nějaký ten čas, ale výsledná práce se…
Může snad existovat jednodušší recept na výborný moučník než je tento hrníčkový perník? Pár surovin, jedna mísa a hrneček, stačí vše zamíchat a upéct. Přípravu můžete…
Jedno z tradičních českých jídel je bezesporu knedlo-zelo-vepřo. A nebojte, zas tak náročné na přípravu to být nemusí. Podle tohoto receptu zvládne připravit dokonalou…
Použití majonézy ve sladkém pečivu je neobvyklé, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Právě díky majonéze v těstě budou tyto koláče jemné, vláčné a déle vydrží jako čerstvé…
Džem je skvělý způsob, jak během sezóny zpracovat jahody. Využijeme ho po celý rok do dezertů, palačinek nebo k snídani namazaný na pečivo. Jeho příprava je velmi rychlá…
Moučník nemusíte chystat pouze pro návštěvu nebo při sváteční příležitosti. Upečte si lahodné řezy jen tak pro sebe a rodinu. Pláty těsta s pudinkovým krémem se po…
Přebytky sezónního ovoce můžeme snadno zpracovat při výrobě domácí marmelády. Vyzkoušejte skvělou kombinaci jahod a banánů. Marmeláda díky banánům dobře želíruje a…
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Z kousku libové vepřové plece vykouzlíte pomocí hořčice velkou dobrotu. Pak je jen na vás, zda k lahodné smetanové omáčce zvolíte jako přílohu houskový knedlík, nebo…
Korpus oblíbený pro svoji zelenou barvu na vás čeká v tomto receptu. Ať již ho připravíte na plech nebo pouze do dortové formy, dozdobte ho vaším oblíbeným krémem,…
Z různých bylin a ovoce si jednoduše můžeme doma vyrobit skvělé sirupy, které jsou dobré nejen na chuť, na limonádu, ale také prospěšné pro naše zdraví a dokáží podpořit…
Perníková buchta se řadí mezi osvědčené klasiky, které milují děti i dospělí. Vyzkoušejte tento snadný recept a dopřejte si nadýchaný lahodný moučník i více času na…
Tento oku lahodící, vrstvený a barevný moučník je poměrně rychle připravený. Je vláčný díky pudinku, se kterým se peče a zakysané smetaně, kterou je potřený ještě horký.…
Pokud zbožňujete retro buchty jako my, jistě si pamatujete na vitacitové řezy. Tento recept je velmi podobný, jen želé nahoře je z pomerančové limonády Fanta. Jemné…
Pokud zbožňujete retro buchty jako my, jistě si pamatujete na vitacitové řezy. Tento recept je velmi podobný, jen želé nahoře je z pomerančové limonády Fanta. Jemné…
Nejen ovoce, ale i zelenina, jako třeba cuketa může skvěle fungovat ve sladkém moučníku. Vyzkoušejte tento recept na Míša řezy s cuketou v korpusu, lehkým tvarohovým…
Nejen ovoce, ale i zelenina, jako třeba cuketa může skvěle fungovat ve sladkém moučníku. Vyzkoušejte tento recept na Míša řezy s cuketou v korpusu, lehkým tvarohovým…
Kdo by neznal italskou klasiku v podobě kulaté křupavé, ale vláčné placky s bohatým zdobení z toho, co máte rádi? Pizza u nás našla své jisté místo na stolech, ať už…
Smícháme ingredience na těsto (žloutky vyšleháme s cukrem a přidáme vše ostatní. Nakonec sníh z bílků) a upečeme do zrůžovění. Piškot nejprve hodně vyskočí. Tak se…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé dezerty bez pečení: Zkuste vymazlené Míša poháry nebo lehkou rybízovou pěnu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zeleninu můžete sít i v červenci a v srpnu. Kterou vybrat, abyste si užili bohatou sklizeň?