Polská velikonoční bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenNaši polští sousedé připravují na oslavu příchodu jara spoustu různých dobrot. Mezi nimi je například výborná vláčná bábovka, vonící po pomerančové kůře, s citronovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Naši polští sousedé připravují na oslavu příchodu jara spoustu různých dobrot. Mezi nimi je například výborná vláčná bábovka, vonící po pomerančové kůře, s citronovou…
Náš velikonoční stůl můžeme ozdobit pěkným věncem, na který poklademe malé květy. Připravíme ho z kynutého těsta a naplníme výbornou ořechovou náplní a rozinkami…
V míse promíchejte oba druhy mouky se solí, do důlku rozdrobte droždí, přisypte lžíci cukru, přilijte trochu vlažného mléka a lehce promíchejte. Nechte vzejít.Dále do…
Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…
Z droždí, trochy vlahého mléka a trochy cukru připravíme kvásek.Když kvásek nakyne vylijeme ho do misky, kde máme připravenou mouku se špetkou soli, vejce, cukr a trošku…
Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na…
Jedním z nejlepších zdrojů vitamínu B je droždí. Pomazánku z něj znají skoro všichni, ale zkoušeli jste takovou drožďovou polévku? Její připrava je snadná, rychlá a…
Kynutý pletenec nejen dobře vypadá, ale ještě lépe chutná. Je plněný nakyslou rebarborou, dozlatova upečený a na povrchu posypaný mandlemi. Nedělní návštěvu dozajista…
Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Zapomenuté vložky do polévek: Ochutnejte piškotový svítek či vaječné krupky podle Sandtnerky
Dokonalá domácí nutella: Připravíte si klasiku z lískových oříšků nebo verzi s bílou čokoládou?
Pěstujeme i bez bez zahrady aneb Zelenina z truhlíků. Teplomilné lilky potřebují slunce a hodně živin