Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Droždí čerstvé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polská velikonoční bábovka

Polská velikonoční bábovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Naši polští sousedé připravují na oslavu příchodu jara spoustu různých dobrot. Mezi nimi je například výborná vláčná bábovka, vonící po pomerančové kůře, s citronovou…

Velikonoční věnec /s predstihom/

Velikonoční věnec /s predstihom/

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Náš velikonoční stůl můžeme ozdobit pěkným věncem, na který poklademe malé květy. Připravíme ho z kynutého těsta a naplníme výbornou ořechovou náplní a rozinkami…

Danculka

70 min

Kynuté tulipány

Kynuté tulipány

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V míse promíchejte oba druhy mouky se solí, do důlku rozdrobte droždí, přisypte lžíci cukru, přilijte trochu vlažného mléka a lehce promíchejte. Nechte vzejít.Dále do…

pavelk

80 min

Sladké zrno

Sladké zrno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pomohla mi pekárna, do které nandáte vše v uvedeném pořadí, program Těsto a při prvním zvukovém signálu přisypete rozinky a semínka. Pokud máte mokřejší rýži, možná…

Kynuté muffinové růže

Kynuté muffinové růže

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Z droždí, trochy vlahého mléka a trochy cukru připravíme kvásek.Když kvásek nakyne vylijeme ho do misky, kde máme připravenou mouku se špetkou soli, vejce, cukr a trošku…

Azzretka

60 min

Medvědí chleba

Medvědí chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na…

Bibinka

60 min

Medvědí preclíky

Medvědí preclíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření.…

magdalenka

45 min

1 37 38 39

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více