Kližka hovězí s morkovou kostí - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 387 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Ossobuco na víně a zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenOtřeným plátkům ossobuco na několika místech nařízneme blánu, kterou mají po obvodu, aby se později nekroutily. Obalíme je v hladké mouce se solí a pepřem a na oleji z…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Máme rádi šopák! Jak se mix okurky, rajčat a sýru feta stal bulharským národním pokrmem?
Tesco děkuje všem dárcům: V podzimní Sbírce potravin zákazníci darovali 86 tun potravin a drogerie. Tesco online sbírka
Grilování jako u moře: Zkuste si připravit opečené olihně nebo salát z chobotnice