Koláč s rebarborou a tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenZajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Perník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy…
Jeden z nejlepší švédských vynálezů jsou rozhodně skořicové šneky, v originálu kannelbullar. Koupíme je například ve známém obchodním domě, stejně jako oblíbené masové…
Rajská omáčka patří ke klenotům české kuchyně a tento recept nám zaručí perfektní výsledek. Jednoduše a srozumitelně popsaná rajská omáčka nám připomene, jak ji vařívaly…
Pokud na Vás doma čekají přezrálé banány, které volají po zpracování, tady se nachází to pravé řešení. Banánová buchta je velmi vláčná a nadýchaná a nejlépe si ji…
Máte chuť na sladký oběd nebo i skvělý dezert k nedělnímu kafíčku a nevíte, co zkusit? Připomeňte si dětství a vyzkoušejte žemlovku nebo lidově "zemlbábu". Tato bude…
Připravte si s námi pohádku mládí, jak se krupicové kaši někdy říká. Recept nabízí postup přípravy tak, aby ji zvládl i začátečník nebo nepříliš zkušený kuchař. Bez…
Potřebujete výbornou a osvědčenou náplň do štrúdlu nebo koláčů? Vyzkoušejte makovou náplň podle osvědčeného receptu. Mák v této úpravě je opravdu lahodná záležitost.…
Rychlý a nenáročný moučník, do kterého můžeme zužitkovat přezrálé banány, které jsou velmi bohaté na vitamíny. Takže si nejen pochutnáme, ale uděláme něco i pro svoje…
Bábovka už po celá desetiletí patří mezi nejoblíbenější moučníky českých kuchyní. Tato bábovka je příjemně vláčná díky zakysané smetaně a strouhanému jablku a zajímavě…
Jednoduše připravené a rychle upečené muffiny budou chutnat nejen dětem! Jsou vláčné a nadýchané, voní vanilkou, skořicí, jablky nebo čokoládou. To podle toho, čím…
Jednoduché a rychlé sušenky z ovesných vloček jsou po upečení křehké a určitě vám zachutnají. Zvládne je i začátečník. Sušenky z ovesných vloček podávejte na snídani…
Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert jako ze zámku. Hraběnčiny řezy patří k velmi oblíbeným tradičním moučníkům našich babiček. Máme pro vás…
Tento vynikající rychlý nepečený dort z piškotů a jablek nám dělávaly babičky v dětství. Jablečný dortík je perfektní nejen na oslavu, ale i jako svačinka. Bez skořice a…
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Křehoučké a voňavé šátečky z tvarohového těsta jako od babičky? Přesně takové upečete podle tohoto receptu. Těsto je díky tvarohu úžasně vláčné. Šátečky můžete naplnit…
Málokterý z moučníků je pro Čechy typičtější než bábovka - sváteční, voňavá, podávaná ke kafíčku o nedělní siestě. Nejlepší jsou samozřejmě ty vláčné, žádné suché…
Proč nevyužít křehkou jarní rebarboru jako náplň do sladkých knedlíků? Sladkokyselá rebarbora nám toto jídlo příjemně ochutí. Doplněné tvarohem a zalité máslem nám…
Jablečný závin patří mezi klasiku, která se pravidelně peče v našich kuchyních jako rychlá sladká pochoutka k nedělní kávě. Vyzkoušejme ale tentokrát kupované listové…
Kynutý ovocný koláč na plech můžete péct celou sezonu od pozdního jara až do podzimu. Pokaždé na něj najdete právě dozrávající ovoce. Recept na těsto je psaný pro domácí…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Královské chutě: Britský princ George miluje obyčejnou zmrzlinu ze supermarketu a na přípravu snadné špagety carbonara
Jak správně spárovat jídlo a pivo?
Dobrý koláč: Několik vrstev spojuje báječný máslový krém a lahodná pařížská šlehačka doladí božskou chuť vláčného dezertu