Smetanová polévka s medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenKombinace brambor, hub, smetany a vejce zadá zpravidla na velmi chutný pokrm. V tomto případě se jedná o polévku, kterou můžeme připravit v sezoně houbaření nebo v zimě,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kombinace brambor, hub, smetany a vejce zadá zpravidla na velmi chutný pokrm. V tomto případě se jedná o polévku, kterou můžeme připravit v sezoně houbaření nebo v zimě,…
Pangasius se objevil před několika lety a okamžitě jsme si ho oblíbili. Určitě obohatil české kuchyně i proto, že jej můžeme beze strachu servírovat i malým dětem. Ve…
Svěží a lehkou pomazánku z tvarohu, s lehce štiplavými ředkvičkami, mrkví a kedlubnou, si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu. Ideální snídaně, nebo svačina do práce,…
Pokud máte rádi ostré chutě, zvláště křen, je tato pomazánka pro vás ta pravá. K jemné chuti vařených vajec a Lučiny přidáme pálivý křen, pikantní ředkvičky a hořčici.…
Slaným koláčům se nedostává tolik pozornosti, kolik si zaslouží. A to je škoda, protože jsou jednoduché, syté a především neskutečně dobré. Vyzkoušejte tuto variantu s…
Malé roztomilé, barevné jednohubky skvěle doplní studenou mísu, na kterou můžete naskládat další pohoštění. Tyto zeleninové palačinky bude stačit po odležení opatrně…
Vejce zapékané s medvědím česnekem jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který spojuje jemnost vajec s výraznou chutí medvědího česneku. Toto jarní jídlo je ideální na…
Vychutnejte si tento dezert, ve kterém vynikne nakyslá rebarbora. Stačí ji krátce povařit se skořicí a vanilkou, díky tomu bude krásně vonět. Poté ji rozmixujete,…
Výrazná chuť ředkviček vynikne v této dobré jarní polévce. Navíc v ní využijeme i listy ředkviček. K dochucení použijeme trochu muškátového oříšku a polévku zjemníme…
Grahamová celozrnná mouka obsahuje kromě pomletého zrna i určitou část otrub a patří u nás k nejznámějším. Přidaná rajčátka k brokolicové omáčce můžeme použít různě…
Čerstvý zrovna vyloupaný hrášek, který jsme nasbírali na záhonku má skvělou osvěžující a nasládlou chuť. Připravit z něj můžeme třeba tuto dokonale zelenkavou polévku,…
Medvědí česnek má jemně česnekovou chuť, která skvěle vynikne v tomto jednoduchém, svěžím salátu. Přidáme k němu rajčata, okořeníme, smícháme se zakysanou smetanou a…
Nenáročný pokrm, který je plný živin a hlavně dobrých surovin. Drobné brambory jsou doplněny směsí z ředkviček, slaniny a jarní cibulky. Před samotným zapečením ji ještě…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Dobrý koláč: Několik vrstev spojuje báječný máslový krém a lahodná pařížská šlehačka doladí božskou chuť vláčného dezertu
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor