Cuketa se zeleninou z pomalého hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenCuketu, papriky a cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, vložíme do pomalého hrnce. V misce smícháme ostatní suroviny, případně dle sebe dochutíme. Přidáme procezený mix…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 242 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,90 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cuketu, papriky a cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, vložíme do pomalého hrnce. V misce smícháme ostatní suroviny, případně dle sebe dochutíme. Přidáme procezený mix…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
Podzimní dieta, díll II.: Dalších 5 sezónních potravin, které rozhodně musíte vyzkoušet
Vaječný likér býval výsadou vyšší vrsty. Ludvík IX. ho odmítl, Washington jím hostil vzácné návštěvy