Brynzová pomazánka s uzenou vůní
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli velmi najemno nakrájíme, pažitku nakrájíme nebo nastříháme a všechny suroviny promícháme nebo vyšleháme. Podáváme nejlépe na celozrnném pečivu. (Se solí opatrně,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,67 g |
– nasycené | 23,33 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,57 g |
Cibuli velmi najemno nakrájíme, pažitku nakrájíme nebo nastříháme a všechny suroviny promícháme nebo vyšleháme. Podáváme nejlépe na celozrnném pečivu. (Se solí opatrně,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Tvarohové hrnečkové řezy: Koláč z kakaového těsta s osvěžující tvarohovou náplní je rychlý a lehce ho zvládne i začátečník