Tolstolobik na másle a zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné kousky ryby osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Opečeme z obou stran na másle s olejem v pánvi do zlatavé barvy. Dáme stranou, pokapeme citronovou šťávou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 776 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,50 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 7,93 g |
–– mononenasycené | 6,14 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 0,28 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Očištěné kousky ryby osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Opečeme z obou stran na másle s olejem v pánvi do zlatavé barvy. Dáme stranou, pokapeme citronovou šťávou…
Tolstolobika nakrájíme na podkovy, uložíme do vhodné nádoby, zalijeme převařenou vodou, ve které jsme dobře rozmíchali odváženou sůl a necháme den odležet.Před uzením…
Jedním ze zástupců kaprovitých ryb, který má čistou chuť a pevné maso je právě tolstolobik. Filet z něj připravíme jen orestováním na přepuštěném másle. Doplníme ho pak…
Z mražáku jsem vyštrachal posledního karáska, asi kilového, a pár kousků menšího tolstolobika /ještě nebyl tučný. Po rozmražení jsem posolil, pokapal citronem a nechal…
Tolstolobika nasolíme z obidvoch strán a necháme 15-20 minút odstáť. To isté urobíme s kolieskami baklažánu, ak má peknú kožu, neošúpeme ju. Keď baklažan pustí horkú…
Filety zbavíme kůže, pinzetou vytaháme větší kosti, nakrájíme na kostky a dáme do mixeru.K rybě nastrouháme pomerančovou kůru (1 lžičku), přidáme žloutek, drcená…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami