Den čokolády
Základem čokolády jsou kakaové boby, které patří k přirozeným zdrojům antioxidantů a k superpotravinám. Indiáni je nazývali pokrmem bohů. Konzumace… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dokonale vypadající čokoládová mistička pozvedne úroveň vašeho kulinářského umění a ušetří i trochu toho času u umývání nádobí. Dvě výhody v jednom dezertu, to zní dobře, že? Hotové čokoládové mističky pak jen stačí naplnit vaší oblíbenou náplní a je to.
Čokoládové mističky vypadají přímo fantasticky. Podle názvu si každý řekne, že budou složité na přípravu a zaberou spoustu času. Ale opak je pravdou, příprava těchto krásných mističek je opravdu snadná a s naší vychytávkou je i rychlá. Už při pohledu na ně nedokážete odolat. Stačí je jen naplnit podle vaší chuti a dozdobit čokoládou nebo třeba čerstvým ovocem.
Kalendář Celý kalendář
Základem čokolády jsou kakaové boby, které patří k přirozeným zdrojům antioxidantů a k superpotravinám. Indiáni je nazývali pokrmem bohů. Konzumace… Více o významném dni
Na jejich přípravu budete potřebovat jen nafouknuté balónky a rozpuštěnou čokoládu.
Když už jsme u té čokolády, máme pro vás báječný tip na bleskové čokoládové brownie, které je extrémně rychle hotové a má šťavnatou chuť, a to díky přidanému jablíčku. Dopřejte si skvělou svačinku bez výčitek.
Podělte se s námi a dejte nám vědět, jak se vám mističky povedly a čím jste je naplnili.
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Čokoládová pěna podle videonávodu: Je vynikající, snadná a jen ze dvou surovin
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku
Jak rozpustit čokoládu ve vodní lázni? Zvládneme to snadno, ale do čokolády se nesmí dostat ani kapka vody
Komentáře