Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Knedlíky jsou výbornou přílohou, kterou si alespoň občas rádi dopřejeme. Každá rodina má své oblíbené recepty i postupy při jejich vaření. Jednoduchá rada nám zajistí pěkný a hladký povrch knedlíků.
Domácí houskové knedlíky jsou výbornou přílohou, na jejíž vaření je mnoho oblíbených receptů. Ať už je připravujeme se zelím, omáčkou nebo jiným pokrmem, dáme si na nich záležet. Můžeme vyzkoušet jednoduchou radu, díky které jejich povrch bude pěkně hladký a neměl by popraskat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak na hladký povrch knedlíků
Knedlíky tvarujeme mokrýma rukama, namočenýma ve studené vodě. Jejich povrch pěkně uhladíme a pak je vložíme do vody, ve které se knedlíky budou vařit. Povrch knedlíků nepopraská a zůstane pěkně hladký.
Jak zužitkovat knedlíky, které nám zůstanou do druhého dne, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 2 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 6 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Králík nadivoko se smetanovou omáčkou: Divoké koření mu dodá šmrnc, hotový je do hodiny a příprava je neuvěřitelně snadná
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Komentáře