Bramborovou kaši můžeme různými způsoby dochutit, aby byla ještě lepší. Vyzkoušejte různé varianty
Bramborová kaše je oblíbená mezi dětmi i dospělými. Před podáváním ji lze ještě zajímavě vylepšit a doplnit. Bude pak mít velmi dobrou, někdy i pikantní a více výraznou chuť.
Bramborovou kaši podáváme často k řízkům nebo karbanátkům. Někdo má rád hrubší, jiný hladší úpravu. Příprava kaše není složitá, na postup při jejím vaření se zaměřuje náš další článek:
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Čím dochutit bramborovou kaši
- Můžeme přidat jemně nakrájený libeček, kaši s ním už pouze zamícháme, ale již nevaříme.
- Kaše bude mít výraznou chuť, když přidáme trochu najemno nastrouhaného křenu.
- Pikantní chuť získáme přidáním malého množství hořčice. Vybereme takovou, která nám svou chutí nejlépe vyhovuje.
- Kdo má rád česnek, přidá si ho jemně rozmačkaný.
- O dobrou chuť se postará také listová petrželka - stačí jí kaši jemně posypat.
- Oblíbená je osmažená cibulka, kterou jsme nejprve nadrobno nakrájeli.
- Kaši lze posypat také nakrájeným pórkem, špenátem i další zeleninou.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Jak zpracovat listovou petržel. Má své místo v mnoha receptech a řadu možností nabízí náš receptář
Komentáře