Jak udělat langoš s kečupem a sýrem podle videonávodu
Připravit si doma kynutý langoš vonící česnekem, potřený kečupem a posypaný strouhaným sýrem není nic složitého. Zkuste to podle videonávodu a vraťte se díky nezaměnitelné vůni langošů do dětství, kdy jsme langoše milovali snad úplně všichni.
Langoše jsou kynuté placky maďarského původu, které se postupně dostaly až k nám. A buďme rádi, toto snadné a kalorické občerstvení zpříjemnilo dětství mnoha z nás. Takový langoš konzumovaný na dece na koupališti, to je skutečná nostalgie...
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit langoše
S videonávodem a receptem a výčtem surovin potřebných na langoše to jistě hravě zvládnete.
- Do sklenice dáme mléko, droždí a cukr a zamícháním vytvoříme kvásek.
- Do mísy od robota dáme ostatní suroviny (vždy podle konkrétního předpisu), přidáme kvásek a necháme robota pracovat za nás. Vzniklé těsto by mělo být krásně vláčné.
- Těsto necháme vykynout pod utěrkou a poté ho rozdělíme na díly.
- Z každého dílu vytvarujeme placku, kterou osmažíme dozlatova z obou stran na oleji.
- Hotové langoše potřeme kečupem a bohatě posypeme sýrem. Milovníkům česneku netřeba připomínat, co je ještě možné doplnit.
Dobrou chuť a moc se nezamastěte.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Komentáře
11. 3. 2024 13:20
8. 3. 2024 16:32
Takhle je to zcela zbytečné video, škoda.