Jak uvařit prasklé vejce. Zvládneme to jednoduše a snadno s jednoduchým trikem
Někdy nám vajíčko napraskne, obvykle při neopatrné manipulaci, a v tom případě ho musíme spotřebovat co nejdříve. Můžeme ho uvařit natvrdo a pokud použijeme jednoduchý postup, nemusíme se obávat, že by část vajíčka ze skořápky vytekla.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak snadno uvařit prasklé vejce
Když máme vajíček málo a potřebujeme i to naprasklé uvařit navrdo, pomůže nám jednoduchý fígl. Aby nám při vaření nevyteklo, podržíme ho nejprve chvíli na kovovém cedníku nad horkou párou. Tímto způsobem vrstvička bílku ztuhne a pak ho již můžeme dovařit běžným způsobem.
Jak připravit výborné vajíčkové pomazánky, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit pudink z prášku. Kterou ze dvou možností nejraději používáte?
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
7 nejoblíbenějších vajíčkových pomazánek. Osvědčená klasika i moderní odlehčená verze
Komentáře