uvařil 11. 1. 2021 19:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 1. 2021 19:49
uvařil 19. 11. 2009 20:22
uvařil 19. 11. 2009 13:45
Tímto nástrojem se krásně udělají pravidelné hrudky.
uvařil 19. 11. 2009 13:45
Takhle je krupice na hotová.másle
uvařil 19. 11. 2009 13:44
Jenom pět surovin a vono se to dá jíst.
uvařil 18. 11. 2009 20:03
No a je to.
uvařil 18. 11. 2009 19:58
Mícháme, mícháme a zase mícháme.
uvařil 18. 11. 2009 19:57
Zeleninu osmahnout na sádle.
uvařil 18. 11. 2009 19:54
Brambory se nastrouhají.
uvařil 18. 11. 2009 19:52
Ta voní.
uvařil 18. 11. 2009 13:32
Potom přidat kečup a sýr a je hotovo.
uvařil 18. 11. 2009 13:32
Odsuneme vařečkou na stranu a přidáme žampiony
uvařil 18. 11. 2009 13:32
Přidáme vepřové a pepř a také mírně smahneme
uvařil 4. 10. 2009 12:18
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané