uvařila 8. 6. 2009 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2009 15:02
uvařila 22. 4. 2009 15:51
uvařila 21. 4. 2009 21:02
hotový koláč necháme stuhnúť v chladničke
uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
uvařila 21. 4. 2009 20:59
poleva č.2
uvařila 21. 4. 2009 20:58
Rovnomerne polejeme koláč prvou polevou
uvařila 21. 4. 2009 20:58
poleva č.1
uvařila 21. 4. 2009 20:56
Uvaríme si polevu
uvařila 21. 4. 2009 20:56
Rovnomerne poukladané ovocie
uvařila 21. 4. 2009 20:55
Takto si rozdelíme koláč na polovicu
uvařila 21. 4. 2009 20:54
uvařila 21. 4. 2009 20:52
uvařila 21. 4. 2009 20:48
uvařila 21. 4. 2009 20:44
uvařila 21. 4. 2009 20:44
uvařila 21. 4. 2009 20:40
uvařila 21. 4. 2009 20:40
uvařila 21. 4. 2009 20:39
uvařila 21. 4. 2009 20:39
uvařila 21. 4. 2009 20:38
uvařila 21. 4. 2009 20:37
mňam
uvařila 21. 4. 2009 20:37
na plechu
uvařila 21. 4. 2009 20:36
uvařila 21. 4. 2009 20:34
na plechu
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Dobrý koláč: Několik vrstev spojuje báječný máslový krém a lahodná pařížská šlehačka doladí božskou chuť vláčného dezertu
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor