Dotaz k článku z Magazínu
evinecky: Děkujeme za upozornění, chybička se vloudila. Už je to v pořádku.
MarcelaPa: Děkuji. Včera jsem taky ještě vyhledávala, našla a nahlásila k opravě. Už je to v pořádku. Zrovna jsem to tady chtěla napsat.
Merylas: Maruško, já jsem to také našla. Je to ve významných dnech - 27. března - škaredá středa.
evinecky: Můžete dát, prosím, odkaz na daný článek? Děkuji.
Ve článku o škaredé středě -
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
Merylas: Maruško, děkuji
Merylas: Máš pravdu, já si to vůbec nevšimla, kam to cpu !
Veronika.Hrozna: Verčo, nemělo to být v jiné rubrice?
Dneska pečený divočák, knedlík a karamelové zelí. Citronový krém.
Nadja: Nadi, zdravím, už je to opraveno.
DOTAZ k článku:
Autor: Hana Malénková, 31.1.2024
- Magazín - Vaření - Sušené sýry
Nerozumím větě:
….. V sušeném stavu si můžete vychutnat různé druhy sýrů; nejčastěji se takto upravuje eidam, gouda, ementál, čedar, ALE niva nebo sýry jako feta či kozí sýry.
CO „ALE“ ??? – ale i niva,…. NEBO ale NE niva,….
Autor: Hana Malénková, 31.1.2024
- Magazín - Vaření - Sušené sýry
Nerozumím větě:
….. V sušeném stavu si můžete vychutnat různé druhy sýrů; nejčastěji se takto upravuje eidam, gouda, ementál, čedar, ALE niva nebo sýry jako feta či kozí sýry.
CO „ALE“ ??? – ale i niva,…. NEBO ale NE niva,….
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 11 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 14 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Odkud se vzal císařský trhanec? Nejlépe by to věděli František I. a jeho žena Sissi
Ochutnejte Tunisko! Dejte si čerstvé datle, smažené taštičky brik nebo speciální mrkvový salát
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří
Sušené sýry jako chuťovka pro gurmány. Jednoduchou verzi v podobě „popcornu“ si snadno uděláte i doma