Roman Paulus - učte se od mistra
Pražské restauraci Alcron svým kuchařským uměním zařídil věhlas a michelinskou hvězdu na šest let. Receptům chuťového virtuosa Romana Pauluse je proto radno věřit. Na své si přijdou milovníci vaření i ti, kteří potřebují udělat dojem na pozvané strávníky. Vegetariáni i masožravci, milovníci sladkého i slaného najdou ty pravé recepty. Roman Paulus ví, co je dobré.
Tak se nebojte, nakupte kvalitní potraviny, vše si pečlivě připravte a s chutí do toho!
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na to nejšťavnatější pečené kuře? Rozpadající se maso a křupavou kůrčičku zajistí nasolení, mřížka i fígl s citronem
Lesem vonící houbová bramboračka s česnekem: Jak ji připravit, aby chutnala božsky
Fantastická brokolicová polévka s čedarem. Jak ji uvařit, aby chutnala božsky?