Přírodní drůbeží
Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se rajčatový, okurkový nebo jiný zeleninový salát. V zimě různé kompoty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2010 11:27
Lemarti,tak to mě opravdu moc těší
2. 10. 2010 12:56
Ani tak jsem dnes opět vařila a dokonce i s libečkembylo to výborné
2. 10. 2010 12:53
Jani my máme černéhoale za bodíky diky všem
2. 10. 2010 09:39
Aničko, se tady směju, jak blázen!! Recept byl v náhodných receptech a v prvním okamžiku jsem myslela, že u talíře sedí živý koucour! Vypadá to báječně, super šťáva
14. 7. 2010 16:03
Tak tohle mi uniklo, ale šťávičky jakékoliv chutě připravené z jakéhokoliv masa jsou u nás velmi vítané a žádané, tím spíš, když jsou připraven z kuřecího, Aničko alespoň za bodík ode mě
14. 7. 2010 16:00
Aničko včera jsem ukuchtila tatkovi a mlaskal jak malé dítěJen nemám libeček tak jsme tam dala provensálské koření.Já nemůžu jinak bych si dala taky a s velkou chutí.
14. 7. 2010 15:02
jt vypadá moc dobře, takové omáčky mám ráda, musím si to připravit
1. 7. 2010 10:42
Anička,ja pridávam ďalší bodíkRecept ako stvorený na leto,rýchle,ľahké a určite chutnéA tá ryža...mne sa málokedy takto podarí
1. 7. 2010 10:03
Jahůdkoto je v pohoděJá kolikrát nevidím větším napsáno
1. 7. 2010 09:29
Správně, četla jsem jen suroviny a úplně přehlédla tu cibuli Omlouvám se autorce receptu
1. 7. 2010 09:28
Netušila jsem,že budu mít tolik bodíků-děkuji,mám velkou radost
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebouvím,že takto napsané je celkem nepřehlednéale aspoň mě to ťuklo
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebouvím,že takto napsané je celkem nepřehlednéale aspoň mě to ťuklo
1. 7. 2010 09:11
Já ji tedy vidím v surovinách i v postupu...
1. 7. 2010 09:09
Tak me se prave libi, ze tam cibule neni-nejak nam nedela dobre..Ukladam Anicko slunicko
1. 7. 2010 08:58
Tyto recepty mám moc ráda, ale přidala bych cibuli a vynechala bujon a nahradila čerstvým zeleným ze zahrádky
30. 6. 2010 22:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 16 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 34 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 57 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží drůbeží maso prirodni recepty z drůbežího přírodní drůbeží maso recepty z drůbeže jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete papiňák-drbeží maso recepty pečené drůbeží pro dítě drůbeží roláda s libečkem drubezi prirodni platky pširodni drubeři lahke recepty na leto přirodni drubeži maso jak sloupnout slupku z rajcat přírodní maso na hřibech babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny: maso drůbeží, cibule, rajče, hříbky sušené, vývar drůbeží, mouka hladká, libeček, sůl, tuk
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
20 názorů