Hovězí nudličky ze zelím a žampiony
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 4 092 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,10 g |
Tuky | 58,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 26,49 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2011 11:40
Magdalenko díky, jinak Daniella má pravdu, jsou výraznější, já je zkoušela taky poprvé, ale určitě ne naposledy
18. 1. 2011 22:51
tak som našla:http://www.ceskedobroty.cz/product-zampiony-hnede-...
18. 1. 2011 22:31
Janatko, za blba nebudes, take jsem se jim vyhybala obloukem, ale ted je vyzkousim. Jsou takove tmavsi a o dost vetsi, nez normalni bile zampiony. Chutove pry jsou vyraznejsi.....
18. 1. 2011 22:28
Vypadá to moc dobře,já hovězí miluji.Jen se chci zeptat jestli tu nebudu za blba,ale jaké jsou krémové žampióny????Děkuji
17. 1. 2011 11:03
+
17. 1. 2011 10:14
17. 1. 2011 08:59
všem moc děkuju za milé komentáře
17. 1. 2011 08:55
krásný receptík,jsou tam houby a ty my můžeme,tak jistě vyzkouším+1
17. 1. 2011 08:00
Lenidělám podobně a dokonce jak píše Bibi i s hlívou a je to výborné, za mne tedy 12.tý bodík jasný je
16. 1. 2011 23:08
16. 1. 2011 22:51
16. 1. 2011 22:44
Mysulka vypadá to moc dobře
16. 1. 2011 22:11
Misulko, moc pěkný recept a dokonce s mím oblíbeným zázvorem a jestli se rozhodnu to uvařit, dám určitě místo žampionů hlívu ústřičnou, ta by mi tam seděla víc Dávám ti 8.bod
16. 1. 2011 21:21
+7vypadá to moc dobře
16. 1. 2011 21:17
Vyzerá to na krásne jedlo!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí nudličky na žampionech hovězí nudličky hovězí nudličky recept hovězí minutky hovězí nudličky recepty jak se připravují žampiony hovězí se zelím hovězí se žampiony recept na hovězí nudličky hovězí nudličky minutka žampiony recepty hovězí panenka s rýžovými nudlemi přírodní hovězí nudličky zampiony se zelím hovězí přírodní nudličky hovězí žampiony hovězí minutka recepty se žampiony hovězí na žampionech recept hovězí panenka se zelím
Suroviny: roštěná hovězí, omáčka sojová, zázvor, olej olivový, pepř čtyř barev, solamyl, sůl, zelí hlávkové, žampióny, olej
Hovězí nudličky ze zelím a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/60Nn
19 názorů