Švestková povidla
Klasická česká švestková povidla využijeme po celý rok jako náplň do koláčů, sladkých knedlíků či buchet. K dochucení použijeme vanilkový lusk a rum, díky kterému budou krásně vonět.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 29 923 kJ / 7 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 125,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 638,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od manželovy matky. Povidla jsou vynikající.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2016 15:34
29. 8. 2016 13:38
17. 9. 2013 19:51
10. 10. 2012 17:04
4. 9. 2012 17:18
28. 8. 2012 14:59
7. 8. 2012 13:39
7. 8. 2012 11:22
28. 10. 2010 23:26
a dáváte papír větší, nežli je otvor do sklenice či jak?
díky předem za odpověď.
31. 1. 2009 17:25
2. 1. 2009 11:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 5 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 11 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 22 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 36 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 37 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tradiční povidla moderně: Při pečení v troubě se dají připravit rychleji a bez cukru
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: povidla recept povidla domácí povidla recept na povidla švestková povidla v domácí pekárně recept povidla domácí povidla recept jak se vaří povidla švestková povidla z domácí pekárny recept na domaci povidla vaření povidel povidla v domácí pekárně povidla v troubě povidla z domácí pekárny sveskova povidla povidla ze svestek vaříme povidla povidla v pekárně jak uvarit povidla povidla recepty
Suroviny: švestky, cukr krystal, ocet vinný, lusk vanilkový, kůra citronová, rum
Švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkky
11 názorů