Zelenina do polévky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,65 g |
Tuky | 6,16 g |
Vláknina | 75,96 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 132,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
skvělá věc, v zimě jen přidáme do hotové polévky a necháme prohřát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2013 13:10
Mě to vůbec nechutná, zkusila jsem to kdysi jednou a dost.
12. 3. 2013 12:43
Sunarka: Zda se mi te soli strasne moc. Asi neco jako dochucovadlo, ale zeleniny takto pridate minimum.
12. 3. 2013 12:01
Taky bych chtěla přispět s receptem,jestli někoho zaujme.Zeleninu,co kdo má rád,mrkev,celer,petržel,kedlubna,kapusta,i růžičková,hlávkové zelí,prostě jak kdo si troufá,vše se namele na masovém strojku,na kilo namleté směsi půl kila soli,dobře promíchat,naplnit sklenice a bez zavaření vydrží i několik let,dokud se nesní.Dobrou chuť!
7. 2. 2013 13:55
Jana Pá: tak tohle přesně mě zajímalo, jak dlouho to vydrží v lednici po otevření. Protože určitě nedám celou skleničku po přesnídávce najednou do polévky. Vyzkouším.
17. 10. 2011 12:27
Recept je, znám a dělávám, zeleninu je možno-měnit, podle toho, co máme doma a rádi konzumujeme, je to dobře rozepsáno:, já to např. dělám "od oka", nameleme si, podusíme na másle a pak si naplněné skleničky opravdu nechám přejít varem v zavař.hrnci., jen vodu nepřidávám, zelenina pustí šťávu a máslo k tomu-podle mého stačí.Je to pohodlné v tom, že otevřu skleničku a lžíci vyberu náplň, dám do polévky a je to, nemusím převařovat, mám tam i "očka z másla" a sklenička vydrží v lednici cca měsíc v pohodě (sklenička např.od dětské přesnídávky atd.)
17. 10. 2011 09:51
sumak - báječná záležitost - trocha práce, ale pak skvělá rychlovka
17. 10. 2011 08:52
Já taky dávám zamrazit, ale tohle možná zkusím, protože do mrazáku už se mi nic nevejde a celery letos dorostly do gigantických rozměrů
17. 10. 2011 08:41
Moje maminka toto dotáhla až do této podoby,protože stále vymýšlí jak co nejlépe usnadnit život řidiči kamionu.Já si jen do misky nasypu dva pytlíky polévky,přidám dvě lžíce zeleniny a zaleju vařící vodou.
17. 10. 2011 07:56
dělám totéž, jen bez kedlubnu, a dávám zamrazit do velkého pytle. Zelenina zmrzne, pak ji rozbiji na sypkou směs a beru po hrstech k vaření
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 33 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 57 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak se strouhá na struhadle ve stylu julienne. Jde o specifický způsob přípravy zeleniny
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: zelenina do polévky zelenina do polévky v soli zelenina do polévky recept jak zamrazit zeleninu zelenina na polevku zelenina do polévek jak zavařit polévku zelenina do mrazáku jak zavařit zeleninu do polevky jak zavařit zeleninu zavaření zeleniny zavařit zeleninu jak zavařit polévky jak dlouho vydrží polevka v lednici zavaření polévky jak zamrazit polevku zavaření petržele zelenina v soli do polevky jak zamrazit kedlubny polévky ze zeleniny
Suroviny: petržel, nať petrželová, nať celerová, celer, karotka, kedlubna, cibule, pórek, květák, kapusta, česnek, máslo, sůl
Zelenina do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6AX
9 názorů