Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 814 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,21 g |
Tuky | 13,68 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je chutí docela podobná svíčkové. Tato omáčka je více výrazná, kořeněná a více zeleninová. Podávala jsem s domácím knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2011 21:54
7. 11. 2011 21:49
7. 11. 2011 19:09
7. 11. 2011 11:30
7. 11. 2011 10:44
7. 11. 2011 10:39
7. 11. 2011 00:49
6. 11. 2011 20:38
Z uvedených surovin můžeme připravit klasické jídlo a kopr si schovat do kulajdy nebo koprové omáčky, kde ho pro vůni i chuť přidáme co nejpozději.
Bibi, nezlob se, ale jak tě ten kopr vůbec napadl, tomu na kloub nepřijdu...
6. 11. 2011 19:36
6. 11. 2011 18:32
6. 11. 2011 18:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 13 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 52 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: maso v papináku králík na smetaně v papiňáku jak dlouho dusit kuřecí maso maso z papináku svíčková na smetaně v papiňáku svíčková v papináku dušené maso se zeleninou jaké maso na svíčkovou dušení v papináku panenka v papináku jak dlouho dusit maso můj kamarád nejí maso recepty z papináku svíčková na smetaně z papináku jak uvařit maso v papiňáku jak dusit maso v papiňáku jak dlouho dusit maso v papiňáku maso do papinaku kureci maso v papinaku vepřová panenka v papiňáku
Suroviny: maso koňské, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, citron, směs zeleninová mochovská mražená, kopr čerstvý, smetana 33%, vývar zeleninový, olej, cukr, sůl, mouka hladká
Koňské maso dušené v "papiňáku" se zeleninou na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlYK
11 názorů