Houbové řízky
Sezónní dobrotu připravenou z vlastnoručně nasbíraných hub můžeme v ostatních obdobích roku zaměnit přípravou žampionů nebo hlívy. Vždy získáme chutné jídlo, které lze doplnit na talíři tatarskou omáčkou a bramborami.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obalování hub si usnadníme tím, že mouku i strouhanku si dáme do igelitových sáčků. Lehkým potřesením sáčku máme obaleno najednou i několik kusů. Takto obalujeme i květák.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2023 09:03
19. 8. 2023 09:13
10. 9. 2019 12:34
20. 7. 2012 09:14
19. 7. 2012 16:27
10. 8. 2011 21:09
3. 7. 2011 15:53
1. 7. 2011 21:10
26. 8. 2010 21:44
17. 8. 2010 16:33
17. 8. 2010 10:09
17. 8. 2010 10:04
4. 10. 2009 19:39
4. 10. 2009 14:29
3. 10. 2009 23:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 58 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
Další recepty
Tématické fráze: řízky z hub rizky z bedly houbový řízek obalovane houby smažené řízky z hub houbové řízky v těstíčku obalované bedly řízek z hub smažené houbové řízky řízky z bedel řízek z bedly bedla jako rizek houby jako řizek bedla řizky smažení hub řízky z hub recept bedla řízek obalování hub řízky z hřibů houby jako řízky
Suroviny: houby, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, tuk na smažení
Houbové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDql
20 názorů