Tatarská omáčka z cukety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 030 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,82 g |
Tuky | 217,22 g |
Vláknina | 61,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,84 g |
Sůl | 33,35 g |
Sacharidy | 247,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mi dnes přišel mailem, Věruško, děkuji, byl odvysílán v Českém rozhlase Brno, prý s velkým ohlasem a protože tu některé píšete, že už nevíte, co s cuketami, tak ho dávám k realizaci. Osobně jsem nestihla ještě vyzkoušet, ale kdo uvaříte, přidejte foto a komentář, jak chutnalo :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 08:41
.
10. 9. 2012 08:00
10. 9. 2012 07:57
9. 9. 2012 23:51
9. 9. 2012 20:46
9. 9. 2012 20:40
9. 9. 2012 20:20
9. 9. 2012 20:12
9. 9. 2012 17:37
9. 9. 2012 17:33
9. 9. 2012 17:20
9. 9. 2012 13:54
1974andrea:
9. 9. 2012 13:53
9. 9. 2012 13:50
9. 9. 2012 13:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 12 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 35 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 40 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 51 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: tatarka z cukety cuketová tatarka zavaření cukety český rozhlas brno-recepty český rozhlas brno recepty omáčka z cukety povidla z cukety recepty z cukety na zavaření recept na cuketový tatarák zaváření cuket cuketová tatarská omáčka cuketový tatarák recept cuketa na zavaření cuketa zavaření tatarka z cuket recept na tatarák z cukety recept na tatarku z cukety cuketova povidla cuketa tatarka tatarská s cuketami
Suroviny: cuketa, cibule, česnek, feferonka, křen, olej, cukr krupice, ocet, hořčice plnotučná, sůl, pepř
Tatarská omáčka z cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yq62
16 názorů