Hodslavská řezanka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2015 16:13
Dneska uvařeno - premiéra a musím dát bodík Fakt se povedl a chuťově je to zas něco jiného
16. 3. 2015 13:46
kdysi před 15 roky jsem si toto jídlo dával v Novém Jičíně často v restauracích - teď už jsi to dělám dle Tvého receptu.Bomba prostě bomba doporučuji všem
18. 9. 2013 10:50
Vyzkoušela jsem Váš recept na Hodslavskou řezanku.Musím uznat,že tento pokrm je luxusní
9. 1. 2013 07:53
Ještě že jsem začala procházet recepty zpětně, tato dobrůtka by mi unikla a to bych nerada, posílám za ni velký bod a určitě mi přijde vhod +18
7. 1. 2013 21:34
Děkuji všem za přízeň
7. 1. 2013 21:15
Jeni,moc hezky se na to díváMňam,ještě líp by se dlabalo
7. 1. 2013 11:15
to je pokoukáníčko a natož popapáníčko
6. 1. 2013 22:42
vypadá to výborně.
6. 1. 2013 18:58
Krása Jendo
6. 1. 2013 18:50
hmm to asi bude dobrůtka
6. 1. 2013 18:27
TAK TO UDĚLÁM V SOBOTU,UŽ SE TĚŠIM....
6. 1. 2013 18:08
tak to bych si dala
6. 1. 2013 18:08
6. 1. 2013 17:14
Tak to bych si dala hned
6. 1. 2013 17:14
Ahooooj Jendo, ráda Tě tu vidím, moc povedená bašta
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 18 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 57 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Horká domácí čokoláda zlepší náladu, zahřeje a dodá energii. Poradíme, jak ji udělat nejlepší a čím ji dochutit
Další recepty
Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka řezanka z hovězího masa řezanka recept hoclavska rezanka řezanka z hovězího ďábelská řezanka hodslavká řezanka recept na řezanku hovezi řezanka recept hodslavickà řezanka recept na hodslavskou řezanku hodclavská řezanka hodlavská řezanka recepty na hodslavskou rezanku řezanka hovězí vepřová řezanka recept na řezanka řezenka luxusni rezanka
Suroviny: hovězí zadní, cibule, směs zeleninová, houby sušené, vývar, protlak rajčatový, bobkový list, sůl, pepř mletý, sádlo
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
16 názorů