Staročeská jehla
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,98 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 185,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2014 17:41
10. 6. 2014 16:40
10. 6. 2014 16:09
10. 6. 2014 14:34
10. 6. 2014 13:56
10. 6. 2014 13:42
10. 6. 2014 13:29
10. 6. 2014 12:57
10. 6. 2014 12:57
10. 6. 2014 12:51
10. 6. 2014 12:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 49 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 9 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 14 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 24 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 34 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 41 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 46 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 51 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 58 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra po staročesku staročeská jatra staročeské játrové kyselo staročeské recepty ze sušených švestek staročeský špíz špíz z jater a švestek
Suroviny: játra vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, zázvor mletý, olej, máslo
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
26 názorů