Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou), je to hodně syté a nádherně to voní!
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 3 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 8 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 24 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 36 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 57 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: kynutý bramborák s čalamádou bramborák v pekárně bramborak z pekarny domaci báč báč z z domácí pekárny pečeme bramborku báč z z domácí domácí pekárny kynute bramboracky domácí pekárna recepty pekárna kovářov domácí bramborák na plech recept domácí úekárna recept na bramborák kovářov pekárna domaci kynute bramboracky bramborák
Suroviny: mléko, droždí čerstvé, brambory, sádlo, škvarky, slanina anglická, vejce, česnek, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, libeček, kopřivy, petrželka, klobása
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
0 názorů