Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2016 10:11
4. 4. 2016 19:08
4. 4. 2016 18:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 7 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 31 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: varene veprove maso varene vepřové maso recepty vařené vepřové maso recept zbylé vařené vepřové maso maso na celeru recepty z vareného vepřového masa recept z vařeného vepřového masa varene maso vepřové maso vařené vařené maso omáčka vepřové maso s omáčkou co z vařeného vepřového masa recepty na vepřové maso s omáčkou recepty z vepřového masa recept na vařené vepřové maso recepty vepřové maso recepty recepty na vaření masa vepřové maso s celerem vepřové maso omáčky varene veprove
Suroviny: plec vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, celer, cibule, máslo, mouka hladká, smetana na vaření, vývar masový, šťáva citronová, cukr, sůl, pepř bílý, sušená bazalka, marmeláda brusinková
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
3 názory