Tatarkové kuře
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 770 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 43,13 g |
Vláknina | 2,85 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 4,28 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2016 20:55
17. 8. 2016 17:25
a opět slintám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 6 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 51 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: tatarková marináda tatarkové kuře tatarkové kuřecím masem kuře z tatarko marináda na kuře z tatarky tatarske kure kuře v tatarske omacce marináda na kuře s tatarkou stamgastovo kure tatarkové kuřecího masa kuřecí v tatarkové marinádě marinada z tatarky kuřecí v marinádě z tatarky kuře v marinádě z tatarky tatarkové kuřecí maso recept na tatarkové kuře příprava kurete den pred pecenim pečené kuře potřene tatarskou omáčku
Suroviny: kuře čtvrtky, tatarská omáčka, smetana zakysaná, hořčice pikantní, cibule, koření na kuře, sůl
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
2 názory