Recept na segedinský guláš III.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,28 g |
Tuky | 64,10 g |
Vláknina | 12,68 g |
Cholesterol | 292 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 25,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2019 09:10
12. 4. 2019 08:03
casino: Nedávám bobkový list ani kmín, jen sladkou a trochu pálivé papriky, ale "zoubek" česneku před konečným zapečením se smetanou (nezahušťuji) taky přidám.
11. 4. 2019 22:16
Nemyslím si že je to běžné, ale segedín z bůčku dělám s kůží běžně Teď mám 1,5 kg flák masa přes 1/2 plechu s kožuchem po celém povrchu
Buď nakrájím kostky masa i s kůží, nebo kůži vcelku oddělím ("záleží na rodince", jak píše Simona Skolakova: ) a dělám společně s masem - omáčce to jen prospěje
...a můj předchozí dotaz opravdu směřoval k tomu, zda to někdo na TOP dělá i s kůží - ono to zas až tak obvyklé není, že
***
(asi to není úplně od věci když zmíním, že přidávám zoubek česneku
11. 4. 2019 21:29
Jinak si myslím,kdo nemá rád kůži tak jí odkrájí a je mnoho lidí,kteří naopak to uvítají,takže záleží na rodince jak to doma mají.
11. 4. 2019 20:28
11. 4. 2019 19:46
11. 4. 2019 19:15
Nalezeno bylo toto: https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?kategori...
No, kdo první v rcp najde zmíněnou kůži, dostane kytičku
3. 12. 2011 18:02
20. 11. 2009 17:42
3. 6. 2009 11:22
2. 6. 2009 20:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 6 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Kořenová zelenina v nich nesmí chybět, především mrkev, celer a petržel
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: segedinsky gulas recept příloha k segedínu segedinsky gulas se smetanou segedínský guláš segedinsky gula segedinsk recep segedínský guláš příloha segedínský guláš videorecept segedínský gul pravý segedínský guláš segedin guláš přílohy k segedínu recep na gulaš vepřovy segedínský guláš s kysanou smetanou recept segedinsky gulas segedínský guláš přílohy seg.gulas segedínský guláš recept hovězí segedinsky gulas.sk
Suroviny: plec vepřová, cibule, špek, tuk, paprika sušená sladká, bobkový list, zelí kysané, mouka hladká, smetana kysaná, voda, kmín celý, sůl
Recept na segedinský guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r05w
11 názorů