Tlačenka ve sklenici
Tlačenka s octem a cibulí je skvělá čerstvá. Avšak my ji můžeme připravit i do zásoby a zavařit ve sklenicích. Na kousky nakrájené maso a pomleté kůže smícháme s kořením a vývarem. Uvařenou směs pak nadávkujeme do sklenic a zavaříme.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 50 412 kJ / 12 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 873,80 g |
Tuky | 950,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 6,21 g |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Víčka na zavařování používám jen nová, s červenou gumičkou. Mám jistotu, že se mi dobře zavařené maso nezkazí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2022 12:57
22. 9. 2022 23:05
22. 9. 2022 22:25
11. 4. 2018 10:10
24. 12. 2016 16:02
Rád si ji po troškách, po jedné sklenici udělám a půjde to bez sterilace.
Děkuju moc, bod už jsem přidal.
20. 12. 2016 18:49
20. 12. 2016 17:58
Člověk se stále učí. Zdraví Vás , Milan P.
19. 12. 2016 14:41
18. 12. 2016 23:26
Tlačenku (spíše libovější) plním do plastových rukávů, povařím ve vodě, po vychlazení krájím na jednoporcové plátky, plátky proložím PE folií, po 4 porcích vložím do PE sáčku a RYCHLE zamrazím. Před konzumací nechám zvolna rozmrazit v lednici. Nerozpadá se, akorát játra trošku změní strukturu
18. 12. 2016 19:38
18. 12. 2016 13:12
To nemá chybu. Tlačenku také děláme, jen ji dáváme do salámových střev a pokud je tlačenky více, tak do mrazáku.Tlačenky jsou menší a rychleji se po rozmrazení spotřebují.
Milan P.
12. 12. 2016 10:18
11. 12. 2016 10:10
Bude třeba pořádně využít tohle zimní období.....venku je parádně chladno, v kuchyni "přeslazeno" od chystaného cukroví a nám si v lednici hoví kus plecka na domácí šunku...
11. 12. 2016 08:16
yanull: Tlačenkové rizoto jsem zkusila kdysi z nevědomosti, nesetkalo se s úspěchem. Raději to, co je pro studenou kuchyni, necpu do teplých jídel
10. 12. 2016 23:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 48 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 25 sekundami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 23 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 27 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 39 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 57 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Tlačenka, zabíjačková pochoutka: Můžete ji připravit i doma. Poradíme, jak na to
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Další recepty
Tématické fráze: zavařování tlačenky do sklenic zavařovani tlačenky zavařená tlačenka jak uchovat tlačenku jak zavařit tlačenku tlačenka zavarovani tlačenka tlačenka do mrazáku tlačenka v mrazáku tlačenka zavařování tlačenka ve sklenicích jak zavařovat tlačenku uchovani tlačenky zavařovací sklenice na tlačenku tlačenka zavařená tlačenka z mrazáku zavarena domaci tlacenka domácí tlačenka ve sklenici salámová tlačenka domácí tlačenka zavařená
Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, plec vepřová, kůže vepřová, maso vepřové, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
24 názorů