Bramborové nočky v petrželkové omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 871 kJ / 1 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,59 g |
Tuky | 82,81 g |
Vláknina | 13,37 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 129,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 2. 2017 21:01
17. 2. 2017 20:59
17. 2. 2017 10:11
16. 2. 2017 14:39
16. 2. 2017 13:10
16. 2. 2017 12:06
16. 2. 2017 12:05
15. 2. 2017 19:28
15. 2. 2017 19:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 3 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 42 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramborové pekáče či lokše. Rady a oblíbené recepty
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: petrzelkove knedlicky top recepty petrželková omáčka petrzelkovy omacka nocky v petrzelkove omáčka recept petrželková omáčka petrželkova omáčka s knedlíčková polévka staročeské nocky
Suroviny: brambory, mouka polohrubá, žloutek, máslo, sůl, cibule, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana, česnek, petrželka hladkolistá, sůl, pepř bílý
Bramborové nočky v petrželkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW9l
9 názorů