Jednoduchá a rychlá jihočeská zelňačka
Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Energie | 970 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,69 g |
Tuky | 1,76 g |
Vláknina | 9,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2017 06:55
yanull: " schválně to někdy zkuste"...
30. 4. 2017 04:17
StandaCB: Už bylo odpovězeno, schválně to někdy zkuste, brambory vařené se zelím se mi zdají "křemčité". Dnes jsou už papiňáky jiné kvality, ale kdo má ještě ten starý, v něm se vůbec nedoporučuje vařit kysané zelí, to si s hliníkem opravdu nesedí.
28. 4. 2017 20:42
StandaCB:
Zemáky se sice uvaří, vo vnútri jsou měkké, ale avšak na povrchu jsou tužší, "gumovější"
No, jíst se to dá, ale já mám takovou neblahou zkušenost...
Zemáky se sice uvaří, vo vnútri jsou měkké, ale avšak na povrchu jsou tužší, "gumovější"
No, jíst se to dá, ale já mám takovou neblahou zkušenost...
28. 4. 2017 20:27
Lenunka: No, v papiňáku změkly docela dobře.
Ale předtím jsem tuto zelňačku mnohokrát vařil v normálním hrnci a nezdálo se mi, že by byly brambory (na kostičky, za 20 min) tvrdé...
Ale předtím jsem tuto zelňačku mnohokrát vařil v normálním hrnci a nezdálo se mi, že by byly brambory (na kostičky, za 20 min) tvrdé...
28. 4. 2017 20:18
protože brambory vařené se zelím dobře nezměknou, já vařím každé zvlášť
28. 4. 2017 19:22
yanull: A mohu prosím vědět proč?
28. 4. 2017 19:17
Z vlastní zkušenosti nedoporučuji vařit dohromady zelí a brambory. Nejlépe je vařit nejprve brambory a až jsou uvařené, pak teprve přidat zelí. Popřípadě brambory vařit zvlášť a pak je tam dodatečně vložit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moučníky z listového těsta: Několik tipů na přípravu rychlých, snadných a výborných zákusků
Nepečené dorty pro začátečníky se připravují s piškotovým nebo sušenkovým korpusem, smetanovou směsí a ovocem
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: rychla zelnacka zelnacka v papinaku juhoceska zelnacka zelňačka z papiňáku vařím dobre pravá zelňačka recept na jihočeskou zelňačku roudenske zelí recepty bezmasá zelnačka rychlá zelňačka z kysaného zelí recept na jednoduchou zelnacku jihočeská bila zelnačka bio zelňačka jičeská zelnacka jednoduchá zelňačka z kysaného zelí jednoduchou zelnačka jednoducha zelnacka s houbami pravá zelňačka videorecept jednoduchá zelnice normalni zelňačka
Suroviny: zelí kysané, smetana, brambory, česnek, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, pepř čtyř barev, podravka, pažitka
Jednoduchá a rychlá jihočeská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Wn
7 názorů