Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Suroviny
Porce: 5 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 18 727 kJ / 4 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 087,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2017 20:56
rihana: Já ho nemám, ale taky mne to napadlo, že by to bylo fajn
25. 7. 2017 20:31
Dnes jsem ho vytvořila a je opravdu super, hlavně nemám žádný odpad, jelikož rybízu a angreštu mám málo. Ovoce jsem rozmixovala na smoothi mixéru. Díky za recept.
7. 7. 2017 10:45
tejaja:
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo...
No, nerad bych sfajroval jako ten Janek co měl včéra výročí, ale dopustím se kacířské úvahy a pokusím se to tu uhrát na plichtu Je to sice notoricky známá věc, ale jestli ony děvuchy třeba nepoužily přezrálé ovoce, he Možná ušetřily na cukru, ale zato jim to blbějc želírovalo...
5. 7. 2017 21:01
tejaja: Nebylo, Terezko. Já to měla tuhé po vychladutí, ona mi donesla skleničku na druhý den ukázat. Docela jsme se smály, malinko škodolibě jsem jí říkala, že cukr je holt cukr . Tak mne nakopla do zadku se smíchem
5. 7. 2017 20:56
Jana Remkova: Netuším...určite to nebolo tuhé ani na druhý deň? To neverím, pokiaľ robila z čistých ríbezlí a egrešov a nič nepridávala.
4. 7. 2017 23:32
Jana Remkova: vďačne aj inokedy.
4. 7. 2017 23:30
magdalenka: děkuji
4. 7. 2017 23:08
Jana Remkova: ja neviem múdro som chcela vysvetliť, prečo sa casino čuduje...
4. 7. 2017 17:34
tejaja: Tak proč kamarádce, která celý život zavařuje to s klasickým cukrem neztuhlo? Dělaly jsme to v jeden den, když jsme si na naší zahradě nasbíraly ovoce a vedly jsme podobný rozhovor na procházce před tím. Ona že nemá ráda ty uměliny a já, že mám ráda jistotu. No a na druhý den jsem se s chutí zasmála, protože to byla ona, která mne zavařovat naučila.
4. 7. 2017 16:58
Jana Remkova: Janka, lekvár z ríbezlí stuhne aj keď nechce, skutočne netreba gelfix. Ja pridávam na jeseň ríbezľovú šťavu do lekváru z čiernej bazy, pretože tá neobsahuje pektín a inak by to nestuhlo. A netreba to dlho vatiť, akurát treba počítať s tým, že lekvár bude hustý a pevný až po úplnom vychladnutí, preto sa môže stať, že to vyzerá, že netuhne.
4. 7. 2017 16:40
magdalenka: Tak o čem se tady bavíme?
4. 7. 2017 16:12
Jana Remkova: ja nemám problém s gelfixom...
4. 7. 2017 16:10
magdalenka: Já trochu ano . Kamarádka to vařila bez gelfixu a pak ještě 2x, protože jí to neztuhlo. Nakonec z toho měla polovinu té počáteční dávky. Takže si myslím, že jsem na tom lépe
4. 7. 2017 15:47
Jana Remkova: ja s tým nemám problém...
4. 7. 2017 15:44
magdalenka: Mám zkušenost a vím to. Nicméně se to mnohem déle vaří. Tak proč neušetřit čas?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 13 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 36 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 41 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 50 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Proč se sbírá pěna z marmelády? Snížíme kazivost a zároveň pěnu chutně využijeme
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak uvařit rybízovou marmeládu. Jednoduchý postup zvládnou i začátečníci. Vyzkoušejte nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: marmeláda z rybízu a angreštu marmeláda z angreštu marmeláda z angrestu a rybizu marmelada z cerneho rybizu a angrestu cerny rybiz marmelada proc netuhne marmelada marmelada z černého rybízu recept marmeláda z červeného angreštu marmeláda angrest rybíz dzem z černého rybízu recept angrešt marmeláda marmeláda z černého rybízu marmeláda z angreštu a černého rybízu džem z černého rybízu recepty rosol z angrestu marmelada rybiz angrešt proč netuhne džem marmeláda černý rybíz a angrešt marmeláda angrešt a rybíz marmeláda z rybízu angreštu
Suroviny: angrešt, rybíz černý, rybíz červený, gelfix, cukr krystal
Džem z angreštu, červeného a černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nX7
23 názorů