Houbový guláš z kovářů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 168 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 100,63 g |
Vláknina | 47,01 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Hřib kovář je na houbový guláš nejlepší, ale vyžaduje delší tepelnou úpravu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2017 22:30
Jejda, kde jste se tak dlouho toulal? Už se na Vaše recepty moc těším. A guláš z těch tvrdých hub úžasný.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 28 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 3 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 14 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 33 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hřib kovář guláš houbový guláš jak dlouho varit hřib kovář guláš z hřiba kováře jak dlouho vařit kováře guláš z hřibu houbový guláš top recepty guláš s hřibů kovářů gulaš s hřibů houbový guláš z hřibů jak dlouho vařit hřiba kováře guláš z kovařu hřibů jak dlouho vařit hřiby hřib kovář recepty nejlepší houbový guláš hřib kovář jak dlouho vařit gulas hrib kovar gulaš z hřibu kovařu tepelná úprava hřibu kováře guláš z hřibů kovář
Suroviny: houba hřib, sádlo, cibule, česnek, sůl, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, mouka žitná hladká, kosti vepřové, masox
Houbový guláš z kovářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rjV
1 názor