Česnečka paní mistrové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 280 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 322,54 g |
Tuky | 115,57 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2022 15:51
Vývar jsem měla z vepřového srdce a přidala jsem brambory. Polévka je moc dobrá. S dovolením přidáno foto.
27. 11. 2019 21:25
Ivana Ch: Ivo no já to chápu,kočičky jsou šelmičky,tak to maso potřebují,no když to tak mají,co užTak se holt u paní mají dobře
27. 11. 2019 21:20
Simona Skolakova: Simonko k nám do masny chodí paní a ta vždycky chce dva pěkný plátky hovězího masa, libovýho pro kočky. Koukala jsem divně a Veronika, prodavačka mě říkala že to takhle kupuje ob den.
3. 5. 2019 22:29
BrectanIvy: tak to jste borkavařit dnes hovězí maso pejskovi,no to jste asi jediná,protože jinak vařit hovězí maso jako na česnečku????????Proč??????To byla vždy polévka chudých,tam se hovězí maso nikdy nevařilo
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
Vy neznáte pohádku "Sůl nad zlato"
3. 5. 2019 21:22
casino: Máte pravdu - hovězí po čtyřiceti minutách musí být tvrdé, ale já ho vařím pejskovi. . Pokud bych ho chtěla jíst, bylo by to fakt na papińák - pokusím se to opravit. Díky za připomínku
3. 5. 2019 14:05
" hovězího na polévku - Vaříme pomalu 40 minut."
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
No, možná se vám z textu vytratil páně Papinův hrnec
Pokud ne, tak co posléze děláte s tvrdým masem, he?
Pokud se chcete vyhnout zpozdilým komentářům (jako je tento pak je lépe napsat " Vaříme pomalu, až je maso měkké"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 17 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 6 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 6 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 6 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 7 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kdy dát česnek do česnečky? Dobré načasování je základem výtečné chuti této polévky
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: česnečka recept cesnecka
Suroviny: kosti vepřové, cibule, česnek, vejce, chléb, libeček, majoránka, sůl, pepř celý, jalovec, koření nové koření,
Česnečka paní mistrové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZgY
6 názorů