Škvarkový chléb do trouby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 693 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,07 g |
Tuky | 66,18 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 6,19 g |
Sůl | 15,40 g |
Sacharidy | 152,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje trouba peče mírně, jinak se po 15 minutách pečení doporučuje stáhnout teplotu na 200°C.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 6 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 17 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 31 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 32 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 2 hodinami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší škvarkový chleba ze sušeného z droždí skládaný chléb se se škvarkama podmaslový chleba jako od babičky
Suroviny: mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí, voda, cukr, škvarky, kmín celý, sůl, ocet, olej, česnek sušený
Škvarkový chléb do trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W36E
0 názorů