Vesnické bagety
Suroviny pro 1
1
4 velké až 8 menších
Nutriční hodnoty
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 42,63 g |
Vláknina | 20,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 387,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jak na výrobu kynutého těsta bez domácí pekárny: https://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyro...
Do těsta jsem už zkoušela přidat i cca 30 g slunečnicového semínka, můžete vyzkoušet.
Tyto bagety jsou vláčnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2020 20:44
maris: Maruško, děkuji za vyzkoušení a foto. Jsem moc ráda, že recept nezklamal.
18. 4. 2020 12:52
Merylas: Maruško, dnes došlo na Tvé bagetky, jen jsem je ale udělala jako bulky, místo grahamové mouky jsem dala špaldovou celozrnnou, jsou výborné. Dovolila jsem si přidat fotku
9. 4. 2020 09:46
Merylas: děkuju, zkusím asi tu špaldovou nebo se podívám po té grahamové
9. 4. 2020 08:41
maris: Maruško, grahamová mouka jde nahradit pšeničnou celozrnnou. Grahamová je taktéž pšeničná celozrnná, ale obsahuje navíc otruby a to je jediný rozdíl. Kupuju ji ve Zdravé výživě. Z těch dvou mouk které máš k dispozici, bych použila špaldovou, obzvlášť, pokud je taky celozrnná. Tu zase moc nepoužívám já, tak nevím přesně, jaké druhy jsou v nabídce. Pokud bys dala žitnou, tak to už bude chutnat víc "chlebově". Při záměně mouk se ale může trochu lišit množství použité vody. Některé mouky jsou více "žíznivé". A díky za zájem.
MiskaM: Děkuji. Jsou vláčné i druhý den, začala jsem do pečiva více používat vařené brambory.
MiskaM: Děkuji. Jsou vláčné i druhý den, začala jsem do pečiva více používat vařené brambory.
9. 4. 2020 06:47
Maruško, moc se mi bagetky líbí, grahamovou mouku ale nemám, můžu dát třeba špaldovou nebo žitnou ? Já s pečením nemám moc zkušeností, grahamovou mouku jsem ještě neměla a tak nevím, jestli jde nahradit
8. 4. 2020 20:10
Vypadají skvěle někdy zkusím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 28 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Pečeme s Ivou: Světlé a nadýchané pšenično-žitné bagety, které si zamilujete na první zakousnutí
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Další recepty
Tématické fráze: bageta recept bagetka recept recepty na bagety
Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, brambory, sůl, voda, olej, droždí čerstvé
Vesnické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyQQ
6 názorů