Jehněčí s mátovým jogurtem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,57 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 12,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2020 08:00
Eja57: Ďakujem. Ja príliš mäso nemusím, ale jahňacinka je moja srdcovka. Mám zdroj, domáci chov, na jeseň vždy kúpim a mám zásobičku.
21. 7. 2020 07:47
Už jsem objednala na víkend kotletky....to bude tááááák moooooc dobrý jehněčí, máta, jogurt, fazolky, česnek....
Dala bych sto bodíků...( moc nechápu, proč jich je jen pět....)
Dala bych sto bodíků...( moc nechápu, proč jich je jen pět....)
20. 7. 2020 21:16
Eja57: Díky za upozornenie.
20. 7. 2020 21:07
Och
Terezko - upřesni v postupu asi - těch 6 minut asi dohromady, ne z každé strany?
Terezko - upřesni v postupu asi - těch 6 minut asi dohromady, ne z každé strany?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 10 minutami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 10 minutami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 11 minutami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 46 minutami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 1 hodinou
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 1 hodinou
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: pepř, sůl, olej, lusky fazolkové, česnek, jogurt bílý, česnek, máta, sůl
Jehněčí s mátovým jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmOr
4 názory