Fazolky na florentský způsob
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 321 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,08 g |
Tuky | 3,52 g |
Vláknina | 37,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Vegetariánska kuchárka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2020 18:27
23. 7. 2020 15:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 12 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 34 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 40 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 49 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 59 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: fazolky zelené, rajče, cibule, česnek, olej, fenykl, pepř, sůl
Fazolky na florentský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJDr
2 názory