Fenyklová omáčka s houbovými knedlíčky a hovězím masem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 792 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,46 g |
Tuky | 140,28 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 145,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2020 10:08
11. 10. 2020 10:07
11. 10. 2020 09:54
Aaale - by mi chutnalo, výborný recept, i pro nejedlíky fenyklu doporučuji, v tepelné úpravě je jinde....
10. 10. 2020 20:27
10. 10. 2020 20:23
Pobavila mne brambora...ale je to pravopisně správně, prostě TA brambora...jak se běžně používá množné číslo tj. brambory tak to nějak evokuje jednotné brambor...nene, je to holka, brambora....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 54 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, fenykl, máslo, cibule, česnek, brambory, vývar, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, rohlík, houby, vejce, mléko, sůl, pepř, bylinky, máslo,
Fenyklová omáčka s houbovými knedlíčky a hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B3ln
5 názorů