Hrušková povidla na frgále
Bohatá úroda hrušek se dá zužitkovat ledasjak. Pojďte s námi připravit tato jednoduchá hrušková povidla, která voní po skořici a hřebíčku. Jakmile pak přijde chuť třeba na frgály, budete je mít po ruce. Tak hurá do toho.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 9 893 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,57 g |
Tuky | 5,80 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 538,73 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2022 22:47
16. 5. 2021 20:47
29. 10. 2020 18:28
29. 10. 2020 16:47
29. 10. 2020 16:10
29. 10. 2020 15:48
Já je melu a pak ještě projedu el. pasírovačem, ale to už je moje rozmazlenost.
29. 10. 2020 14:11
29. 10. 2020 12:41
Na frgále se sice hrušková povidla dávají...
No, ale náplň na FRGÁLE se připravuje z rozvařených SUŠENÝCH hrušek, že
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 55 minutami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 20 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 3 minutami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 15 minutami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 41 minutami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 2 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 10 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 10 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Pečená hrušková povidla: Dokonale je provoní skořice a badyán, trvanlivost prodlouží rum
Jaké jsou nejlepší náplně do tradičních frgálů? Možností je hned několik
Další recepty
Suroviny: skořice, ocet, hruška, koření hřebíček, cukr krupice
Hrušková povidla na frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLKO
8 názorů