Italské krémové, houbové rizoto
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 544 kJ / 2 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,48 g |
Tuky | 104,61 g |
Vláknina | 35,46 g |
Cholesterol | 219 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 419,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původ tohoto italského tradičního rýžového pokrmu je v severní Itálii, je jedním z pilířů milánské kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2022 21:09
úžasné houbové rizoto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 11 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 30 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 53 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 58 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou druhy rýže. Vyberte si tu správnou rýži pro přípravu italského rizota či jídel indické kuchyně
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky
Další recepty
Suroviny: rýže, houba hřib, cibule šalotka, česnek, máslo, víno bílé, sýr parmazán strouhaný, pepř, olej
Italské krémové, houbové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3MAA
1 názor