Ruský boršč z papiňáku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Vzhledem k pracnosti s krájením se vyplatí část zamrazit.
Nutriční hodnoty
Energie | 16 472 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,79 g |
Tuky | 254,29 g |
Vláknina | 35,96 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 120,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokrm je nazýván polévkou. Ale jde o velmi vydatné jídlo, které nás zasytí na dlouhé hodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 19 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 1 hodinou
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 8 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 8 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 8 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 9 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, kost hovězí morková, voda, slanina uzená, cibule, pepř, koření nové koření, sůl, bobkový list, mrkev, celer, řepa červená, brambory, zelí, smetana na vaření, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, cukr, mouka hladká, šťáva citronová, libeček, smetana kysaná
Ruský boršč z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9m5
0 názorů