Sous vide dezert Pot de Caramel
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 666 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 114,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 117,16 g |
Postup přípravy
-
Lauben Sous Vide Stick je ideálním pomocníkem do kuchyně pro každého, kdo chce ušetřit hodiny strávené u sporáku, a přesto dostat z ingrediencí maximum.
Poznámka autora receptu
Recept vznikl za přispění Markéty Marešové alias foodblogerky Lžička cukru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2022 15:26
Lauben: rcp mne zaujal a zajímalo mne, co to je Lauben Sous Vide Stick a objevila jsem tam i Tvůj receptík: www.lauben.com/cs/recepty-sous-vide-dezert-pot-de-caramel/ A pokud tomu dobře rozumím, jedná se pouze o zavařování pomocí uvedeného přístroje.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 46 sekundami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 31 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 50 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Po přípravě karamelu nám zůstane ulepené nádobí. Názorné video předvede snadné a rychlé odstranění karamelu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak má vypadat správně propečený steak? Řekneme si, jak se jednotlivé varianty liší
Další recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, smetana ke šlehání, mléko, žloutek, smetana zakysaná
Sous vide dezert Pot de Caramel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L96qr
1 názor