Angreštové nanuky
Horké léto a ovocné mražené dobroty jdou perfektně k sobě. Pokud vám právě dozrává angrešt, zkuste připravit jednoduché domácí nanuky. Vodovou variantu zaměňte za smetanovou verzi, zapněte mrazák na frost a za chvíli můžete mlsat.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 6 475 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 235,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Někdy je lepší přidat více cukru, angrešt bývá často kyselý. Čím více přidáte cukru, tím déle to bude mrznout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 07:17
8. 7. 2023 14:21
zuzi777a (moderátorka): Hlavně ten cukr jinak to bude opravdu hodně kyselé.🙂🙂
8. 7. 2023 13:18
Angrešt mi právě dozrává, zkusím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 14 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 37 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 42 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 53 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
APRÍL! Máme v rukávu pár triků, jak někoho nachytat. Na závěr přinášíme vtipný kvíz
Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
Další recepty
Suroviny: angrešt, cukr, smetana ke šlehání, mléko, cukr vanilkový
Angreštové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZyL
3 názory